آبگوشت دوگله دودار

آبگوشت دوگله دودار آبگوشتی محلی است که از بادمجان و کشک استفاده می شود.

برای تهیه این آبگوشت خوشمزه 500 گرم گوشت آبگوشتی را با چهار حبه سیر و دو عدد پیاز برگ، 2 پیمانه ترکیبی از لوبیا سفید، نخود و نمک به همراه 5 پیمانه آب روی اجاق گاز می گذاریم.

بعد از اینکه پخته شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. سپس بادمجان ها را نگینی خورد کرده در انتهای طبخ به آبگوشت اضافه می کنیم.

در آخر 250 گرم کشک را به آن اضافه می کنیم. سپس اندکی نعناع داغ روی آبگوشت می ریزیم.