آش آلو

مواد لازم:

برنج: یک لیوان.

لپه: یک پیمانه.

سبزی شامل جعفری، اسفناج، نعناع و گشنیز: یک کیلو.

آلو خشک: 250 گرم.

نمک، فلفل و زعفران: به مقدار لازم.

نعناع داغ: به مقدار لازم.

طرز تهیه: ابتدا لپه را پخته و برنج را روی آن می ریزیم. پس از پختن برنج، نمک و فلفل و سبزی را اضافه و اجازه می دهیم تا یک مقدار سبزی تغییر رنگ پیدا کند. آلو را که قبلا خیس کرده بودیم اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه می دهیم جا بیفتد و آلوها نرم شوند. پس از آنکه آش پخته شد می توانیم با نعناع داغ و زعفران آن را تزئین کنیم.