آش انار

مواد لازم:برنج: یک لیوان.

سبزی آش: یک کیلو.

لپه: یک دوم لیوان.

دانه های اناز: 2 کیلو.

پیاز داغ: 4 قاشق غذاخوری.

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو.

گل پر: دو قاشق غذاخوری.

روغن: یه قاشق غذاخوری.

نمک و فلفل: به مقدار کافی.

طرز تهیه:

لپه را با پیاز تفت داده و  یا پنج لیوان آب و کمی نمک و فلفل روی اجاق می گذاریم تا پخته شود. سپس برنج را شسته و به لپه های پخته اضافه می کنیم. گوشت چرخ شده را با مقداری پیاز رنده شده ورز داده  و نمک و فلفل زده و به صورت کوفته قلقلی سرخ کرده و به آش اضافه می کنیم تا آش جا بیفتد. در انتهای کار دانه های انار را  اضافه و موقع سرو گل پر را در آن میریزیم و شعله را خاموش می کنیم. این آش را با دانه های انار و پیاز داغ تزئین می کنیم.