آش قیمه

مواد لازم:

گوشت قیمه ای.

رشته آش: 100 گرم.

کشک: یک لیوان.

سیرداغ، نعناع داغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل: به میزان کافی.

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را به همراه گوشت تفت داده و مقداری آب به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه آب یک مقدار با گوشت مخلوط شد مابقی مواد را اضافه می کنیم. پیازداغ و سیر را آماده و سپس آب گوشت را اضافه می کنیم. وقتی آب به جوش آمد رشته ها را به دونیم کرده و به آن اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا رشته ها کاملا پخته شده و در مرحله بعد نمک و فلفل را اضافه یک می کنیمو به محض اینکه رشته نرم شد کشک و زعفران را در آن میریزیم. نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و در نهایت در ظرف مورد نظر می ریزیم و آن را با پیاز داغ تزئین می کنیم.

Loading the player...