آموزش آش غورابه

مواد لازم:

بلغور: 1 لیوان.

لپه: 1 پیمانه.

پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری.

سیرداغ: 2 قاشق غذاخوری.

سبزی آش: 1 کیلوگرم.

سرکه: 3/2 پیمانه.

روغن مایع: به میزان لازم.

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم.

قرص عصاره گوشت: به میران 2 عدد.

طرز تهیه: بلغور را با آب می گذاریم تا کاملا پخته شود. در این فاصله قرصهای عصاره گوشت را به آن اضافه می کنیم. البته یم توانیم از آب گوشت هم استفاده کنیم. لپه را به صورت پخته شده در می آریم و به آن اضافه می کنیم تا مخلوط وشد.

پیاز داغ و سیر را همراه با سبزی به آش اضافه می کنیم. وقتی کاملا جا افتاد سرکه سیر یا سرکه انگور را به آن اضافه می کنیم تا طعم بهتری به آش بدهد.

Loading the player...