آموزش دسر آلبالو

مواد لازم:

پنیر خامه ای: 150 گرم.

شکر: 3 تا 4 قاشق غذاخوری.

خامه: 100 گرم.

آب آلبالو: 2/1 لیوان.

پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری.

آلبالوی تازه: به میزان کافی.

طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به هم می زنیم و به صورت بن ماری آن را حل می کنیم. سپس پنیر خامه ای را داخل ظرفی ریخته و با چنگال نرم یم کنیم و خامه را اضافه کرده و کاملا با کف قاشق آرن را نرم کرده و کر اضافه می کنیم. اکنون آب آلبالو را اضافه کرده و به هم می زنیم تا یکدست شود. پودر ژلاتینی را که با آب آلبالو حل کرده بودیم اضافه کرده و داخل یک لیوان می ریزیم تا کاملا بسته شود.

Loading the player...