آموزش فرنی با ژله - نمایش محتوای تولیدات ویژه
آموزش فرنی با ژله
آموزش فرنی با ژله
مواد لازم:
شیر: یک لیوان.
خامه: 120 گرم.
شکر: یک پیمانه.
آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری.
گلاب: یک چهارم لیوان.
ورق ژلاتین: 4 برگ.
ژله: به میزان لازم.
طرز تهیه: نصف لیوان آب سرد روی ژلاتین میریزیم تا حالت ژله ای پیدا کند. شیر را داخل ظرفی ریخته آرد برنج را به آرامی به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را اضافه می کنیم.
ژله را که از قبل با یک لیوان آب سرد و یک لیوان آب جوش مخلوط کرده ایم در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود. در اینجا از ژله آلبالو استفاده شده است ولی بسته به ذائقه و سلیقه شخصی می توان از هر نوع ژله ای استفاده کرد. بعد از اینکه آرد برنج با شیر آماده شد خامه و ژلاتین را اضافه کرده تا به غلظت برسد. سپس بعد از اینکه کاملا خنک شد ژله را برش می دهیم و داخل مواد ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود.
Loading the player...