آموزش فرنی با ژله

مواد لازم:

شیر: یک لیوان.

خامه: 120 گرم.

شکر: یک پیمانه.

آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری.

گلاب: یک چهارم لیوان.

ورق ژلاتین: 4 برگ.

ژله: به میزان لازم.

طرز تهیه: نصف لیوان آب سرد روی ژلاتین میریزیم تا حالت ژله ای پیدا کند. شیر را داخل ظرفی ریخته آرد برنج را به آرامی به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را اضافه می کنیم.

ژله را که از قبل با یک لیوان آب سرد و یک لیوان آب جوش مخلوط کرده ایم در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود. در اینجا از ژله آلبالو استفاده شده است ولی بسته به ذائقه و سلیقه شخصی می توان از هر نوع ژله ای استفاده کرد. بعد از اینکه آرد برنج با شیر آماده شد خامه و ژلاتین را اضافه کرده تا به غلظت برسد. سپس بعد از اینکه کاملا خنک شد ژله را برش می دهیم و داخل مواد ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود.

Loading the player...