ترشی بادمجان کبابی

برای تهیه ترشی بادمجان می توان بادمجان را هم به صورت خام و هم به صورت پخته استفاده کرد. برای آماده سازی این ترشی ابتدا بادمجان را روی آتش کباب کرده و پس از کباب شدن پوست آن را جدا می کنیم.

تمر را در داخل سرکه می ریزیم تا کاملا حل شود و با دست آن را کاملا چنگ می زنیم تا هسته های آن جدا شود. پس از آن که خوب حل شد از صافی آن را رد می کنیم. بادمجان ها را روی تخته گذاشته و با چاقو آن را به صورت ساطوری شده در می آوریم. سیر را داخل تمر و سرکه حل کرده و از ادویه هایی مثل گل پر، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز به مواد اضافه می کنیم. با قاشق مواد را ترکیب کرده و در یک ظرف درب دار با مقداری سرکه مخلوط و در جای خنک می گذاریم تا به مدت یک هفته کاملا آماده شود.

Loading the player...