ترشی سیر و خرما

مواد لازم:

سیر بوته ای: به میزان لازم.

رب انار: 2 تا 3 قاشق غذاخوری.

خرما: به مقدار کافی.

نمک: 1 قاشق غذاخوری.

سرکه: به میزان لازم.

طرز تهیه:

رب انار و سرکه را در ظرفی ریخته و نمک را به آن اضافه می کنیم. روی حرارت می گذاریم تا کاملا با هم ترکیب شوند.

سیرها را اضافه کرده و پنج دقیقه صبر می کنیم تا بجوشد. اکنون از روی اجاق برداشته و در ظرف مورد نیاز ریخته و خرما را لابه لای آن می گذاریم.

سرکه را بعد از خنک شدن روی سیر ریخته و در آن را محکم می بندیم. بعد از مدت یک ماه ترشی سیر و خرما آماده است.

Loading the player...