ترشی کلم و کلم قمری

مواد لازم:

گل کلم: 150 گرم.

لبو: 150 گرم.

کلم قمری: 150 گرم.

شلغم: 150 گرم.

بادمجان: دو عدد.

سیر: یک بوته.

سیاه دانه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره سبز، نمک: به میزان کافی.

سرکه: به مقدار لازم.

طرز تهیه:

ابتدا تمام مواد را به صورت مکعب شده در می آوریم و با هم مخلوط می کنیم. البته چون پوست بادمجان دارای ارزش غذایی بالایی می باشد آنها را با پوست به ترشی به صورت خورد شده اضافه می کنیم. اکنون ادویه ها را با هم ترکیب کرده و به مواد اضافه می کنیم و سرکه را روی آنها میریزیم. برای آماده سازی این سرکه دو ماه فرصت می دهیم تا کاملا آماده شود.

Loading the player...