تولیدات عشایر سبب رشد و بالندگی اقتصاد کشور میشود - نمایش محتوای خبر
تولیدات عشایر سبب رشد و بالندگی اقتصاد کشور میشود
تولیدات عشایر سبب رشد و بالندگی اقتصاد کشور میشود
مسئول حوزه نمایندگی سازمان امور عشایر با بیان اینکه هر چادر عشایری بهمنزله یک کارگاه تولیدی است گفت: تولیدات عشایر سبب رشد، رونق و بالندگی در اقتصاد کشور میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، حجتالاسلام حسین کاشی ظهر روز سه شنبه در حاشیه همایش ایلات و عشایر لرستان که در خانه معلم برگزار شددر جمع خبرنگاران یکی از ویژگیهای مهم عشایر را بعد فرهنگی آنها دانست و اظهار داشت: ما آثار این اقتدار و گرایش فرهنگی ارزشمند عشایر را میتوانیم در دوران دفاع مقدس جستجو کنیم.
وی افزود: عشایر در هشت سال دفاع مقدس حضور فعالی داشتند و شهدای والامقامی را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کردند و امروز نیز بهعنوان یکی از مؤلفههای تأمین امنیت در کشور و بهویژه امنیت از ناحیه خطرها و تهدیدات که در مناطق مرزی و خاص ممکن است به وجود بیاید بهعنوان مؤلفه اصلی مطرح هستند.
مسئول حوزه نمایندگی سازمان امور عشایر عنوان کرد: هر چادر عشایری بهمنزله یک کارگاه تولیدی است که سبب رشد، رونق و بالندگی در اقتصاد کشور میشود.
وی به این سخن امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه عشایر ذخایر انقلاب هستند اشاره کرد و گفت: امروز نیز ما با تلاش و کوشش عشایر میتوانیم امیدوار باشیم که به یک رونق اقتصادی که از ویژگیهای مهم مولد بودن و تولید است برسیم.
کاشی در رابطه با اجرای برنامههای فرهنگی برای قشر عشایر تصریح کرد: دستگاههای فرهنگی همانطور که در بحث فرهنگی برای مناطق شهری و روستایی وظیفهدارند موظف هستند تا در مناطق عشایری نیز به این امر مهم بپردازند.
وی گفت: ازآنجاکه عشایر در مناطق دوردست هستند و امکانات و شاخصههای فرهنگی برای آنها فراهم نیست، دستگاههای فرهنگی میتوانند این مناطق را نیز در اولویت کاری خود قرار دهند البته در این راستا نیز تاکنون کارهای فرهنگی قابلتعریفی در جامعه عشایری انجامشده است.
مسئول حوزه نمایندگی سازمان امور عشایر اظهار داشت: نقش حوزه نمایندگی سازمان امور عشایر انعکاس مطالبات فرهنگی عشایر، هماهنگی بین دستگاههای فرهنگی، انعکاس ضرورت و اولویتهای فرهنگی است و به عبارتی این حوزه حلقه اتصال بین عشایر و دستگاههای فرهنگی است.
وی افزود: درمجموع وضعیت فرهنگی عشایر گنجایش و ظرفیت بیشتری برای کار کردن دارد بنابراین ضمن خدا قوت از دستگاههای فرهنگی کشور و استان باید گفت که ازآنجاکه در شرایط کنونی به تلاش و کوشش اقتصادی عشایر و ضرورت مشارکت آنها در مسائل سیاسی و اجتماعی نیاز داریم دستگاههای فرهنگی باید برای مسائل فرهنگی عشایر اهتمام ویژه و بیشتری داشته باشند.
کاشی در رابطه با مشکلات شبکههای اجتماعی در جامعه نیز عنوان کرد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی مربوط به شبکههای اجتماعی، مناطق عشایری نیز که در دوردست هستند از این مسئله مستثنی نبوده است اما مهمترین کاری که میشود در این زمینه انجام داد این است که از درون عشایر را با مبانی دینی، اجتماعی و فرهنگی بیشتر آشنا کنیم تا در این عصر ارتباطات از فنّاوری استفاده مطلوب را داشته باشند.
مطالب مرتبط:
-
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از مجتمع صنایع زرهی دورود بازدید کرد
-
پنجاه درصد عشایر کشور تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفت
-
کمکهای سبز مردم لرستان برای تپش دوباره قلب "مهتاب"
-
آغاز گردهمایی مدیران امور عشایر کشور در خرم آباد
-
تولید محصولات کشاورزی عشایر لرستان به ۱۳۰ هزار تن رسید
-
عشایر استان لرستان سالانه ۱۳۰ هزار تن محصول تولید میکنند
-
مشعل دوگانهسوز در مدارس روستاهای بدون گاز شهرستان سلسله استفاده میشود
-
برگزاری مسابقه درسهایی از قرآن با مشارکت سه میلیون دانشآموز
-
دوهزار میلیارد تومان سرمایه بانکی به حوزه اقتصاد لرستان تزریق شد
-
ظرفیت پرورش آبزیان در استان لرستان به ۳۱ هزار تن افزایش مییابد