دسر پاناکوتا

مواد لازم:

شکر: یک پیمانه.

خامه، یک پاکت.

شیر: یک لیوان بزرگ.

شربت آلبالو: به مقدار لازم.

ورق ژلاتین: 3 یا 4 عدد.

وانیل: 2/1 قاشق چای خوری.

طرز تهیه: شیر و شکر را در ظرفی میریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و ورق ژلاتینی را دونیم کرده و بعد آن را داخل آب سرد قرار یم دهیم تا یک مقدار حالت ژله ای پیدا کند. بعد از اینکه شیر و شکر گرم شدند، خامه، وانیل، شربت آلبالو و ژلاتین را اضافه می کنیم و در نهایت داخل قالب میریزیم و بعد از خنک شدن در یخچال می گذاریم.

Loading the player...