سالاد پاستا

مواد لازم:

اسفناج: 500 گرم.

پاستا: یک دوم پیمانه.

گوجه: 2 عدد.

قارچ: 4 تا 5 عدد.

پیازچه: 2 قاشق غذاخوری.

فلفل دلمه ای: 1 پیمانه.

خلال بادام: 2 قاشق غذاخوری.

گردو: یک دوم پیمانه.

روغن زیتون، آب لیمو، نمک: به میزان لازم.

طرز تهیه: پاستا را به صورت آبکش شده در می آوریم. فلفل دلمه ای نگینی شده را به آن اضافه کرده سپس گردوی نگینی شده و مقداری خلال بادام تفت داده، پیازچه خورد شده را با مواد مخلوط می کنیم. اسفناج خورد شده، قارچ ورقه شده و گوجه خورد شده را  نیز به مواد اضافه کرده و با دوتا چنگال آنها را مخلوط می کنیم. سپس فلفل سیه و آویشن، روغن زیتون، آب لیمو و مقداری نمک به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. در نهایت می توانیم با پوست گوجه آن را به صورت گل درست کرده و سالاد زیبایی تزئین کنیم.

Loading the player...