سالاد پاستا با بادمجان

مواد لازم:

فلفل دلمه ای: 1 عدد.

پنیر پیتزا: 1 بسته.

گوشت چرخ شده: 250 گرم.

پیاز: 1 عدد.

سیر: سه تا چهار حبه.

گوچه: 2 عدد.

تخم مرغ: 2 عدد.

بادمجان: 1 کیلوگرم.

رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری.

قارچ: 150 گرم.

پاستا: 1 بسته.

زردچوبه، فلفل و آویشن: به میزان لازم.

نمک و روغن: به میزان لازم.

طرز تهیه: گوشت را داخل تابه میریزیم با مقداری روغن تفت می دهیم. پیاز داغ و سیر سرخ شده را اضافه کرده بعد از اینکه قارچها را ورقه ای کردیم گوجه ها را به صورت نگینی شده در می آوریم. بعد از اینکه قارچ ها را ورقه ای کردیم و تفت دادیم گوجه ها را به صورت نگینی شده در آورده و به مواد اضافه کرده و زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن و نمک را با مواد مخلوط می کنیم. سپس فلفل دلمه ای و رب گوجه را هم اضافه کرده، تخم مرغ ها را داخل ظرفی می ریزیم و کاملا به هم می زنیم سپس پاستای آبکش شده و پنیر پیتزا و مابقی مواد را از روی شعله برمی داریم و به این مواد اضافه می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. بادمجانهای حلقه شده با پوست که تفت داده بودیم را در ظرفی می گذاریم تا کاملا ظرف با بادمجانها پر شود. بعد از آن کل مواد را روی آن ریخته و داخل فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه می گذاریم تا آماده سرو شود.

Loading the player...