سوپ برش روسی

مواد لازم:

گوشت سردست: 500 گرم.

چغندر خرد شده و پخته شده: 500 گرم.

هویج نگینی شده: 2 عدد.

لوبیا سبز: 200 گرم.

سیب زمینی نگینی شده درشت: 2 عدد.

خامه: 2 قاشق غذاخوری.

آرد: یک قاشق غذاخوری.

کره: 25 گرم.

نمک: به مقدار لازم.

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را پخته و با مقداری آرد تفت می دهیم. بعد از تفت دادن گوشت آبگوشت را همراه با گوشت به آن اضافه کرده سپس هویج و لوبیا سبز را به مواد اضافه کرده و بعد از پخته شدن این مواد سیب زمینی و چغندر را اضافه می کنیم. هنگام سرو غذا یک تا دو قاشق غذاخوری خامه اضافه می کنیم.

Loading the player...