سوپ شیر با جو پرک

مواد لازم:

سینه مرغ.

جو پرک: 3 تا 4 قاشق غذاخوری.

قارچ: 4 تا 5 عدد.

کره: 50 گرم.

هویج: 2 عدد نگینی شده.

خامه: یک دوم پیمانه.

جعفری خورد شده: به مقدار لازم.

آب لیمو: به مقدار لازم.

شیر: یک لیتر.

طرز تهیه: آب مرغ را جدا کرده و هویج و قارچ نگینی شده و جو پرک را اضافه کرده، پس از اضافه کردن شیر اجازه می دهیم چند دقیقه ای تا جو نرم شود و سوپ به غلظت لازم برسد سپس کره و جعفری خورد شده و خامه را  اضافه کرده پس از اینکه در ظرف مورد نظر ریخته آب لیمو را به آن اضافه می کنیم.

Loading the player...