شیرینی برنجی با تخم خرفه

مواد لازم:

آرد برنج: 250 گرم.

روغن جامد: 250 گرم.

شکر: 170 گرم.

هل آسیاب شده: 1 قاشق چای خوری.

زرده تخم مرغ: 1 عدد.

زعفران: به میزان لازم.

تخم خرفه: به میزان لازم.

طرز تهیه: روغن را همراه با شکر و پودر هل به مدت 2 دقیقه در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس زرده تخم مرغ و آرد برنج را اضافه می کنیم و با دست آن را ورز می دهیم. بعد از چند دقیقه مقداری زعفران را که داشتیم در آن ریخته تا شیرینی در دو رنگ باشد. از رنگ زعفرانی به صورت گرد درست می کنیم و در تخم خرفه میریزیم. سپس با مهرهایی که در بازار وجود دارد با اشکال مختلف یکی از آنها را انتخاب کرده و روی شیرینی حک می زنیم و آنها را در سینی فر چیده و با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا آماده شود. بعد از اینکه از فر درآوردیم بعد از سرد شدن از سینی فر جدا کرده و به مدت یک ربع آن را در جای خنک نگهداری و در ظرف مورد نظر انتقال می دهیم.

Loading the player...




جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
سلام ویدئو قابل مشاهده نیست عذرا ۱۳۹۸/۰۶/۱۶ ۱۶:۲۹

عذرا
سلام
ویدئو قابل مشاهده نیست
0 (0 آرا)
پست شده در ۱۳۹۸/۰۶/۱۶ ۱۶:۲۹