طرح توسعه فرودگاه خرمآباد در دستور کار قرار گرفت - نمایش محتوای خبر
طرح توسعه فرودگاه خرمآباد در دستور کار قرار گرفت
طرح توسعه فرودگاه خرمآباد در دستور کار قرار گرفت
معاون برنامهریزی استاندار لرستان کفت: طرح توسعه فرودگاه خرمآباد در دستور کار قرار گرفته و قراردادی با قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در این زمینه منعقدشده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، علی هادی چگنی عصر روز یکشنبه در مراسم معارفه مدیرکل جدید سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، با بیان اینکه ظرفیتهای خوبی در لرستان وجود دارد ولی شاخصها نامطلوب است، اظهار داشت: طی دو سال اخیر اقدامات خوبی درزمینهٔ ارتقاء شاخصهای استان انجامشده بهطوریکه نرخ بیکاری در سالهای 91، 20 درصد، 92، 18 درصد و در سال گذشته 15 درصد بوده است که هنوز فاصله زیادی برای رسیدن به نقطه مطلوب داریم.
وی بابیان اینکه اتفاق مثبتی درزمینهٔ بیکاری در استان لرستان رخداده و با کاهش بیکاری روبهرو هستیم، افزود: جذب سرمایهگذار و احیای ظرفیتهای راکد از اهداف مدیریت ارشد استان است بهطوریکه محور توسعه استان را بخش خصوصی قرار داده است.
معاون برنامهریزی استاندار لرستان بابیان اینکه راه برونرفت استان از مسائل اقتصادی و رفع معضل بیکاری به فعال کردن ظرفیتهای استان در بخشهای مختلف است، عنوان کرد: استان لرستان ظرفیتهای غنی در بخشهای مختلف کشاورزی و صنعتی دارد بنابراین باید تلاش شود زیرساختها در استان ایجاد شود تا فضای کسبوکار در لرستان شکل بگیرد.
وی با اشاره به اینکه راهآهن دورود- خرمآباد- اندیمشک، دورود- الیگودرز- اصفهان و دورود- بروجرد در حال احداث است، بیان کرد: آزادراه خرمآباد- اراک بااعتباری بالغبر 960 میلیارد تومان نیز در حال انجام است.
چگنی بابیان اینکه پروازهای فرودگاه خرمآباد به 30 پرواز در هفته افزایشیافته است، تصریح کرد: طرح توسعه فرودگاه خرمآباد در دستور کار قرارگرفته و قراردادی با قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء نیز در این راستا منعقدشده است.
وی بابیان اینکه متوسط سرانه درآمد مردم پایین است و کمبود منابع بانکی از دیگر مشکلات استان لرستان است، خاطرنشان کرد: سرانه درآمد مردم لرستان نسبت به سرانه درآمد کشور 49 درصد کمتر است.
معاون برنامهریزی استاندار لرستان گفت: کارخانه لاستیکسازی لرستان طی امسال کلنگ زنی شد که 800 میلیارد تومان برای اجرای این طرح سرمایهگذاری شده و مجتمع کشت و صنعت خرمآباد نیز با این میزان سرمایهگذاری در حال فعالیت است.
مطالب مرتبط:
-
مدرسه ۱۸ کلاسه بنیاد برکت در خرمآباد افتتاح شد
-
بیش از ۳ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه ۱۸ کلاسه خرمآباد هزینه شد
-
تأمین تجهیزات آموزشی مدارس خرمآباد مورد توجه خیران قرار گیرد
-
اجرای پروژه بهارستان منوط بهطرح جامع ترافیکی خرمآباد است
-
حکایت دنبالهدار کیفیت نان در خرمآباد/ کمفروشی برخی نانواییها
-
ضارب بازیکن آلومینیوم دستگیر شد/ مشکلی برای ادامه بازی نبود
-
اصفهان و خراسان رضوی قهرمان کشتی فرنگی و آزاد ناشنوایان کشور شدند
-
محتوای آثار سینمایی در کشور نیازمند ارتقاء است
-
دوچرخه سوار جانباز وارد خرمآباد شد
-
آب آلوده اهالی روستای دهسفید سفلی خرمآباد را راهی بیمارستان کرد