غذای محلی (پتله پلو)

مواد لازم:

برنج: 100 گرم.

گندم آسیاب شده: 50 گرم.

پیاز: یک عدد.

زعفرا، نم، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم.

روغن: به مقدار لازم.

آب: به مقدار لازم.

طرز تهیه: ابتدا پیاز را به صورت نگینی شده با روغن همراه با زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران تفت می دهیم. پس از تفت، آّب به مقدار لازم حدود 2 لیوان در آن میریزیم سپس پتله یا همان گندم آسیاب شده را در آن میریزیم تا بپزد. در این فاصله برنج را به مواد اضافه می کنیم، وقتی آب آن کاملا بخار شد دم کن قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد بعد از نیم ساعت غذا کاملا آماده سرو است.

Loading the player...