فرنی با نان تست

مواد لازم:

نان تست: 4 تا 5 ورق.

خامه: دو سوم پیمانه.

شکر: دو سوم پیمانه.

شیر: 2 لیوان.

زعفران، گلاب: به میزان لازم.

شهد غلیظ: دو سوم پیمانه.

نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری.

طرز تهیه: نان تست را به صورت مکعبی برش می دهیم و داخل سینی فر می گذاریم چند دقیقه با حرارت 180 درجه بماند تا حالت خشک و تست شده به خود بگیرد.

شهد ترکیبی از مقداری شکر و گلاب و آب، هر سه تا را با هم می گذاریم تا پخته شود تا غلیظ بشود.

ابتدا در ظرفی شیر، خامه، شکر، نشاسته را با هم مخلوط کرده و کاملا به هم می زنیم سپس یک مقدار گلاب و زعفران اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و آرام آرام به هم می زنیم تا غلیظ شود. از طرفی نان تست را در کف ظرف مورد نظر می ریزیم و یک مقدار شهد آماده شده را یم ریزیم سپس فرنی غلیظ شده را روی نان تست می ریزیم سپس پودر پسته آن را تزئین می کنیم.

Loading the player...