مسقطی با پودر کاستر

مواد لازم:

نشاسته: 1 پیمانه.

شکر: دوسوم پیمانه.

پودر کاستر: 3 قاشق غذاخوری.

خلال پسته: 2 قاشق غذا خوری.

گردو: 5 تا 6 عدد.

هل آسیاب شده: 1 قاشق مرباخوری.

گلاب و زعفران: به میزان لازم.

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری.

آب: به میزان لازم.

طرز تهیه: ابتدا شکر را در داخل ظرف میریزیم و آن را روی حرارت می گذارین تا کاملا به صورت کارامل شده در بیاید. نشاسته را در طرفی می ریزیم و آب و مقداری گلاب و هل را به نشاسته اضافه کرده و هم می زنیم. شکر را به مدت 15 دقیقه روی گاز می گذاریم وقتی آماده شد کمی آب به آن اضافه می کنیم تا کمی رقیق شود. سپس نشاسته را اضافه و آرام آرام به هم می زنیم. پودر کاستر را با مقداری آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. گردوها را به صورت خرد شده در می آوریم سپس مواد مخلوط شده را در کارامل می ریزیم و به آرامی به هم یم زنیم. اکنون 2 قاشق روغن مایع را به مواد اضافه سپس از روی حرارت بر می داریم. داخل یک ظرف ریخته و آن را کاملا صاف کرده و بعد از سرد شدن می توانیم به شکل دلخواه برش دهیم.

Loading the player...