مناطق محروم خرمآباد فاقد امکانات آموزش مهارتهای فنی و حرفهای است - نمایش محتوای خبر
مناطق محروم خرمآباد فاقد امکانات آموزش مهارتهای فنی و حرفهای است
مناطق محروم خرمآباد فاقد امکانات آموزش مهارتهای فنی و حرفهای است
معاون آموزش پژوهش و برنامهریزی فنی و حرفهای لرستان گفت: توزیع نامناسب مراکز آموزش فنی و حرفهای در سطح شهر خرمآباد سبب محرومیت ساکنان مناطق جنوب شهر از آموزشهای فنی و حرفهای شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، حشمت اله معتمدی در کارگروه اشتغال این شهرستان اظهار داشت: تاکنون 49 درصد از تعهدات اشتغال اداره کل آموزش فنی و حرفهای در شهرستان خرمآباد محقق شده که در حال حاضر 17 درصد از تعهدات اشتغال پیش افتاده است.
وی با اشاره به موفقیت اداره کل آموزش فنی و حرفهای در میان دیگر دستگاههای اجرایی در عمل به تعهدات اشتغالزایی در این شهرستان افزود: باید آموزشهای ارائهشده در سازمان فنی و حرفهای بهگونهای باشد که منجر به اشتغالزایی شود بنابراین از دیگر دستگاههای اجرای این شهرستان انتظار میرود این سازمان را در نیل به اهداف خود و ارائه آموزشهای تخصصی به کارجویان یاری رسانند.
معاون آموزش پژوهش و برنامهریزی فنی و حرفهای لرستان با تأکید بر لزوم افزایش همافزایی دستگاههای اجرایی در راستای کیفیتبخشی به آموزشهای ارائهشده بیان کرد: در حال حاضر سه مرکز فنی و حرفهای دولتی و بالغبر 100 آموزشگاه آزاد در شهرستان خرمآباد وجود دارد که متأسفانه به دلیل توزیع نامناسب این مراکز آموزشی در سطح شهر اغلب ساکنان مناطق جنوب شهر خرمآباد نیم توانند از آموزشهای فنی و حرفهای استفاده کنند.
وی خواستار همکار مدیران دستگاههای اجرایی در رابطه با واگذاری فضای مازاد بر نیاز خود در مناطقی که از امکانات آموزشی محروم هستند شد و تصریح کرد: توسعه خدمات آموزشی در کنار عدالت در توزیع مناسب آنها میتواند به فرآیند آموزش تمامی شهروندان کمک مطلوبی کند.
معتمدی با اشاره به برگزار نمایشگاهی از دستاوردهای فنی و حرفهای در پارک کیو شهرستان خرمآباد خاطرنشان کرد: این نمایشگاه به مناسبت هفته مهارت و کارآفرینی تا جمعه هفته پیش رو در حال برگزاری خواهد بود.
کرمی نماینده مؤسسات کارآفرینی شهرستان خرمآبادنیز در این جلسه به ارائه گزارشی از عملکرد این مؤسسات پرداخت و گفت: از مجموع 16 هزار کارجوی ثبتنامشده در مراکز کاریابی این شهرستان 9743 نفر فاقد مهارتهای فنی و حرفهای موردنیاز هستند که از این تعداد حدود دو هزار نفر به سازمان فنی و حرفهای برای فراگیری آموزشهای لازم هدایتشدهاند.
وی با انتقاد از عدم ثبت آمار کارآفرینی مؤسسات کاریابی در سامانه رصد بیان کرد: باوجوداینکه آمار اشتغالزایی مراکز کاریابی نسبت به دیگر مراکز دولت در سطح استان بسیار قابلتوجه بوده و حدود یکهفتم آمار مراکز دیگر است این آمار در هیچ کجا ثبت نمیشود که ضرورت دارد با مشارکت مسئولان نسبت به ثبت صحیح و مدیریتشده این آمار اقدام شود.
مطالب مرتبط:
-
سرویسهای مدارس در استان لرستان ساماندهی میشود
-
مصرف سم در ایران نسبت به میانگین جهانی کمتر است
-
۳۲۶۸ ایستگاه هواشناسی در کشور فعالیت میکند/ پیشبینی افزایش ۵.۵ درجهای گرمای هوا
-
فعالسازی ۱۹۲ واحد صنعتی استان لرستان نیازمند ۴۰۵ میلیارد تومان اعتبار است
-
افزایش ۱۵۶ درصدی خرید گندم در خرمآباد
-
مشکلات شهری مردم منطقه پارسیلون را دست به دامن وزارت کشور کرد/فروش اراضی با نازلترین قیمت
-
وزیر کشور فردا به استان لرستان سفر میکند+ برنامهها
-
مشکل کمبود آب روستای دارایی لرستان برطرف شد
-
۴۰ میلیارد تومان به آزادسازی قلعه فلکالافلاک اختصاص مییابد
-
واژگونی تانکر حامل نفت در محور خرم آباد به پلدختر