رونق تولید ملی | جمعه، ۳ خرداد ۱۳۹۸

همایش روز جهانی غذا در استان لرستان برگزار شد - نمایش محتوای خبر

 

 

همایش روز جهانی غذا در استان لرستان برگزار شد

همایش روز جهانی غذا در استان لرستان برگزار شد

همایش روز جهانی غذا با حضور مسئولان استانی در لرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد همایش روز جهانی غذا ظهر امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان، معاون غذا و دارو استان، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، مشاور استاندار در امور اقتصادی، مدیرکل محیط‌زیست استان لرستان و جمعی از صنعتگران و تولیدکنندگان استان در  تالار ابن‌سینا خرم‌آباد برگزار شد.

رضا سپهوند معاون غذا و دارو استان لرستان در این جلسه اظهار داشت: هدف از برگزاری روز جهانی غذا کاهش مصرف قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس فرآورده‌هایی است که در واحدهای تولیدی و فرآوری تولید می‌شود.

وی افزود: از دیگر اهداف گرامی داشت روز جهانی غذا آگاهی بخشی به مردم است، یکی از نشانه‌های سالم بودن محصول نشانگر رنگی است که برگرفته از چراغ راهنمایی و رانندگی است که رنگ سبز میزان قند، نمک و چربی قابل‌قبول است، رنگ زرد احتیاط و رنگ قرمز به معنای زیادی قند، نمک و چربی است و به مصرف‌کننده اطلاع می‌دهد برای سلامتی مضر است.

معاون غذا و دارو استان لرستان عنوان کرد: باید همکاری همه‌جانبه‌ای صورت گیرد، اگر در هدف‌گذاری‌های کشور تولیدکنندگان همکاری نکنند برنامه‌ها اجرایی نخواهد شد، لازم است تولیدکنندگان انجمنی تشکیل و از این طریق با ما ارتباط و فعالیت بیشتری داشته باشند.