پخت سبزی زرشک با برنج

پخت سبزی زرشک با برنج

مواد لازم:

برنج آبکش شده: 3 تا 4 پیمانه.

زرشک خورد شده: 500 گرم.

گوشت چرخ شده: 250 گرم.

زعفران، نمک، فلفل: به میزان لازم.

روغن مایع: دوسوم پیمانه.

پیاز: 1عدد.

طرز تهیه: روغن را در تابه ریخته و پیاز پوست گرفته شده را خلال کرده در آن میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و تخم گشنیز را میریزیم. زرشک ها را همراه با زعفران اضافه می کنیم تا یک مقدار سبزی نرم شود. نمک را به مقدار کم اضافه کرده، سپس روغن را ریخته و کف آن مقداری نان می گذاریم. سپس از سبزی های زرشک در آن میریزیم و برنج را روی آن ریخته و به این ترتیب یک لایه برنج و یک لایه از مواد زرشک اضافه می کنیم و به مدت  20 دقیقه می گذاریم تا کاملا دم بکشد و آماده سرو شود.

Loading the player...