کلوچه محلی برساق

این کلوچه مختص مردم غرب کشور است. در استانهای کرمانشاه، ایلام و همدان هم به طرق مختلف آن را درست می کنند.

این کلوچه صرفا برای تغذیه بچه ها بسیار مناسب است و به عنوان یک میان وعده بسیار سالم می توان در اختیار کودکان قرار بدهیم.

برای تهیه این کلوچه به

آرد قنادی: 2500

شکر: 50 گرم،

تخم مرغ: یک عدد.

زردچوبه: یک قاشق چای خوری.

زعفران: یک قاشق چای خوری.

شیر: یک دوم لیوان.

زیره و رازیانه: به مقدار لازم.

روغن حیوانی: به میزان لازم.

طرز تهیه: تمامی مواد را با هم مخلوط کرده ولی شیر را آرام آرام به آنها اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا چسبناکی به دست بیاید.

روی میز کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به صورت استوانه ای درست می کنیم و با چاقوی تیز به اندازه یک کلوچه آن را برش می دهیم.

مقدار برش ها را با کف دست پهن کرده و در روغن سرخ می کنیم. برای مغزدار شدن این کلوچه ها می توانیم گردو و بادام را چرخ کرده و به میزان لازم شکر و گلاب اضافه کرده و وسط کلوچه بگذاریم و آن را گرد کنیم روی کلوچه ها زعفران و زرده تخم مرغ می زنیم و در فر می گذاریم.