کیک گوشت

مواد لازم:

بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری.

فلفل دله ای: یه عدد به صورت نگینی شده.

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری.

گوشت: به صورت چرخ شده 200 گرم.

تخم مرغ: 4 عدد.

آرد: یک و نیم لیوان.

قارچ: 3 تا 4 عدد.

پیاز: 1 عدد.

ماست: یک لیوان.

روغن مایع: سه چهارم لیوان.

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با روغن تفت داده و گوشت و قارچ را به آن اضافه می کنیم. در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و ماست و بکینگ پودر و روغن مایع را به مواد اضافه کرده و آرد را آرام آرام اضافه می کنیم. رب گوجه و فلفل دلمه ای را در گوشت ریخته و بعد از اینکه مواد گوشتی آماده شد چند دقیقه اجازه می دهیم تا کمی خنک شود. از طرفی یک کاغذ روغنی و کف قابلمه را کمی چرب کرده و نصف خمیر آماده شده را می ریزیم. اکنون مواد گوشتی و دوباره مابقی خمیر را کاملا ریخته و مقداری سس قرمز اضافه می کنیم و آن را تزئین کرده و با حرارت خیلی کم می گذاریم بپزد.

Loading the player...